Nis

Renkli Yıldızlar ve Renkli Eller sınıfları piknik ve uçurtma şenliği yaptı.

Nis

Okulumuz 23 Nisan 2024 tarihinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm dalında düzenlenen yarışlarda 4. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl Dönümü  okulumuzda  çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuz futbol takımı 23 Nisan Futbol Turnuvasındaki ilk maçını 3-1 kazandılar. Öğrencilerimizi ve antrenörümüz Alperen Hocamızı tebrik ediyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Nis

4-D Sınıfı öğrencilerimiz 02/04/2024 tarihinde Trafik Eğitim parkına giderek eğitim aldılar.

Nis

Okulumuzda SMA hastası Aren için yapılan yardım kampanyası kapsamında toplanan 19.150 TL ilgili hesap numarasına yatırılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin İngilizce dersi kapsamında yaptıkları ev maketleri sergilendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okul programımızdan kareler

"Hoşgeldin Ramazan" Etkinliği

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabul Yıldönümü kutlandı.

Mrt

Özel Eğitim Ana Sınıfı öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Ramazan Manisi" etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Meslek Tanıtım Etkinlikleri kapsamında okulumuza itfaiye aracı ve ekibi gelerek öğrencilerimize mesleklerini tanıttılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizin atasözü ve deyimler ile ilgili yaptığı eserler okulumuz koridorunda sergilendi.