Şbt

Milli Eğitim Müdürümüz Necati Yener okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

12/02/2024 Pazartesi Günü Bayrak Törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Birol Elmacıoğlu katıldı.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında okul olarak Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro etkinliğine katıldık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Etkileşimli Kitap Okuma" etkinliği yapıldı.

Ock

Akıl ve Zeka Oyunları kursumuzda deprem ülkesi olmamız nedeniyle "Depremi Tanıyoruz" oyunuyla öğrencilerimizi depreme karşı bilinçlendirdik.

Ock

4/ B Sınıfı Öğrencilerimiz Trafik Eğitim parkında eğitim aldılar.

Ock

Okul binamız içindeki merdivenlere fiziki iyileştirme yapılarak merdiven yazıları yazıldı.

Ara

Okulumuzda öğrenciler kendilerine verilen kumbaralarda para biriktirerek okulda açılan kitap fuarında kitap aldılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2/A sınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptı.

Ara

Okul bahçe duvarlarına okulumuzun girişimleriyle bahçe güvenliğini arttırmak için Sivas Belediye Başkanımızın katkılarıyla çim çit yapıldı.

Ara

Değerler eğitimi kapsamında Aralık Ayı "Yardımseverlik ve Merhamet" değerleriyle ilgili 4/A sınıfı öğretmeni Gonca Büyükdere ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösteriyi okulumuz öğrencilerine sundular.